Terrass/skjutdörrar

IGLO HS

Mått BxH: Ditt mått, vår standard

800×500 – 6500×2600 (mm)

Maxyta 5kvm/glas

Erbjuds även i trä, aluminium och trä/aluminium. Fjärrstyrda partier från 2100mm bredd.

För finsmakaren som söker det där lilla extra i sitt skjutparti.

IGLO HS är ett lyft-skjutsystem med 7 kammare och är en perfekt lösning för trendiga terrasser och balkonginglasningar med stora dimensioner,

Profilen tillverkas endast i A-klassmaterial.

Systemet är utrustat med en plyschtätning som ger utmärkta termiska parametrar, ett sådant system har hittills endast använts av biltillverkare.

En låg aluminiumtröskel som kan sänkas ned i golvet finns som standard.

Tack vare två oberoende styrskenor krävs det inte mycket kraft att flytta de stora fönsterbågarna. HS-systemet kännetecknas av modern design och stort ljusinsläpp. Det finns ca. 30 olika färger/renolitfanér att välja från. Handtag inne och ett draghandtag på utsidan som standard. Det är möjligt att kombinera dessa på olika sätt.

IGLO PSK

Mått BxH: Ditt mått, vår standard

740×900 – 1500×2400 (mm)

Maxyta 6kvm/glas

Pardörrar upp till 3000mm bredd.

Erbjuds även i trä, aluminium och trä/aluminium.

Vårat vanligast förekommande skjutsystem, flexibla lösningar för att hitta rätt system för dig.

IGLO PSK erbjuder en mängd olika lösningar för dig och ditt uterum. Beslagen Maco Multi Matic KS levereras med fyra inbrottssäkra pluggar. Det finns även möjlighet att använda automatisk beslag som hjälper till att stänga dörren. Tätningslister gjorda av EPDM-gummi. Ett brett urval av ca 50 olika typer av färger/renolitfanér för Iglosystemet eller enligt RAL-paletten för aluminium- och träsystem. Det finns olika färgalternativ även för handtagen. Man kan välja vanligt handtag eller handtag med nyckel. Det finns även möjlighet att ha handtag och lås både på in- och utsida ifall skjutdörren tillverkas på tjockare profil. Tröskeln består av PVC karmen med en aluminiumskyddslist.

Finner du inte riktigt vad du söker? Kontakta någon av våra säljare så hjälper de dig!